Azatutyun TV Internet-tv live

Azatutyun TV

3.3

|

118 stemme(r)

Azatutyun TV

3.3

|

118 stemme(r)

Azatutyun TV er en armensk offentlig tv-kanal, der leverer live streaming og online-tv til seere i Armenien og rundt om i verden. Det er det eneste armenske offentlige tv-selskab og er finansieret af regeringen.

Azatutyun TV blev grundlagt i 1994 og har base i Jerevan, Armeniens hovedstad. Det udsender nyheder, sport, underholdning og kulturprogrammer på armensk. Kanalen producerer også en række originale shows og dokumentarfilm.

Azatutyun TV er tilgængeligt på satellit-tv og kabel-tv, såvel som online via dets hjemmeside, mobilapp og sociale mediekanaler. Det tilbyder også live streaming af sine programmer på sin hjemmeside og mobilapp, så seerne kan se shows og nyheder i realtid.

Azatutyun TV giver seerne adgang til en bred vifte af indhold, herunder nyheder fra Armenien og rundt om i verden, sportsdækning og underholdningsprogrammer. Det producerer også dokumentarfilm og originale shows, såsom den populære Azatutyun 360, som udforsker Armeniens kultur og historie.

Azatutyun TV er dedikeret til at levere kvalitetsprogrammer til armenske seere. Det er forpligtet til at fremme armensk kultur og arv og give seerne adgang til nyheder og information fra Armenien og rundt om i verden.

For seere i Armenien og rundt om i verden er Azatutyun TV en fremragende kilde til nyheder, sport og underholdning. Med livestreaming og online-tv kan seerne holde sig op til

Azatutyun TV Se live gratis

Mere

Webstedet understøtter afspilning af tv-kanaler på enhver mobil gadget.
Derfor kan du til enhver tid se online-tv på din telefon eller tablet.

Relaterede tv-kanaler

Kanal 5

Kanal 5

Ulusal Kanal

Ulusal Kanal

Kanal 10 (Gazeta10)

Kanal 10

Globovisión

Globovisión

Asianet News

Asianet News

Shant TV - Շանթ ՀԸ

Shant TV -

Antena 3 CNN

Antena 3 CNN

BBC Arabic

BBC Arabic

Izvestia

Izvestia

TPA Internacional

TPA

TV Brasil Central - TBC

TV Brasil

RTVS :24

RTVS :24

Internet-Television.net er et site, der tilbyder en sømløs oplevelse af internet-tv, online-tv og live streaming. Med en bred vifte af kanaler og programmer imødekommer den alle interesser og sprog og giver global adgang med et lokalt touch. Den brugervenlige grænseflade sikrer nem navigation, så seerne ubesværet kan se tv online. Hold dig opdateret med nyheder i realtid, nyd interaktive funktioner, og få adgang til dit yndlingsindhold på farten med Internet-Television.net. Omfavn fremtidens underholdning med denne ultimative destination for internet-tv og live streaming-oplevelser.