Al-Alam Internet-tv live

Al-Alam

3.9

|

11 stemme(r)

Al-Alam

3.9

|

11 stemme(r)

Med den voksende popularitet af at se online-tv, er internet-tv-kanalen Al-Alam dukket op som en af de mest populære kanaler i Iran. Al-Alam, som oversættes til Verden, er en satellit-tv-kanal, der sender fra Iran og er tilgængelig i mange dele af verden.

Al-Alam blev etableret i 2003 og ejes af den Islamiske Republik Iran Broadcasting (IRIB). Kanalen er primært fokuseret på nyheder og aktualiteter, med særlig vægt på iranske og islamiske spørgsmål. Det giver også dokumentarfilm og serier om forskellige emner.

Al-Alam har en bred vifte af programmer, fra nyheder og aktualiteter til dokumentarer, serier og film. Kanalen sender også live-begivenheder såsom debatter, interviews og sportsdækning. Kanalen har et stærkt fokus på iransk og islamisk kultur og er blevet rost for sit program, som siges at være af høj kvalitet.

Al-Alam kan ses online og på satellit-tv. Kanalen kan ses på mange satellit- og kabeltjenester, herunder Hotbird, Badr, Yahsat og Nilesat. Kanalen kan også ses online på Al-Alams officielle hjemmeside, hvor seerne kan se livestreaming af kanalen.

Al-Alam er en fantastisk kanal at se, hvis du leder efter nyheder og aktualiteter fra Iran, samt dokumentarer og serier om forskellige emner. Kanalen er tilgængelig gratis online og på satellit-tv, hvilket gør den til en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at se online-tv eller internet-tv fra Iran.

Al-Alam Se live gratis

Mere

Webstedet understøtter afspilning af tv-kanaler på enhver mobil gadget.
Derfor kan du til enhver tid se online-tv på din telefon eller tablet.

Relaterede tv-kanaler

Africanews en français

Africanews en

IRIB TV2

IRIB TV2

IRIB Quran

IRIB Quran

IRIB TV3

IRIB TV3

IRIB Tamasha

IRIB Tamasha

IRIB Nasim

IRIB Nasim

IRIB Namayesh

IRIB Namayesh

IRIB TV4

IRIB TV4

IRIB Varzesh

IRIB Varzesh

IRIB Pooya & Nahal

IRIB Pooya

IRIB TV5

IRIB TV5

IRIB TV1

IRIB TV1

Internet-Television.net er et site, der tilbyder en sømløs oplevelse af internet-tv, online-tv og live streaming. Med en bred vifte af kanaler og programmer imødekommer den alle interesser og sprog og giver global adgang med et lokalt touch. Den brugervenlige grænseflade sikrer nem navigation, så seerne ubesværet kan se tv online. Hold dig opdateret med nyheder i realtid, nyd interaktive funktioner, og få adgang til dit yndlingsindhold på farten med Internet-Television.net. Omfavn fremtidens underholdning med denne ultimative destination for internet-tv og live streaming-oplevelser.